1572 poze   112602 vizite
sushi
sushi
cheese \"flower\"
cheese \"flower\"
cheese pepper
cheese pepper
mousse au chocolat
mousse au chocolat
carrot & ginger soup
carrot & ginger soup
potatoes accordion
potatoes accordion
papanaşi
papanaşi
cheese pancake
cheese pancake

Comentarii album • 106
Nume:



Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
anonim
maria70 8 februarie 2018  
Ce bunatateeee! Cu ce este umpluta, va rog, sa imi spuneti?
cara.sunphoto.ro/culinary/97583727
Răspunde Raportează
cara 8 februarie 2018  
Ceapă, ardei, morcov, călite, adaugate peste carnea tocată. Se opărește varza întreagă (scobit adânc cotorul și răsfirate ușor frunzele la bază), apoi pusă umplutură sub fiecare frunză. Vasul trebuie sa fie ceva mai mare în diametru decât varza neumplută, astfel ca la final, varza umplută să ocupe tot vasul. Se adaugă apă cam 3/4 din vas, se pune capac și se bagă la cuptor.
Se lasă la racit, se scurge de excesul de apă dacă e cazul, se răstoarnă pe un platou și se taie ca pe tort.
Răspunde Raportează
bogdanrusu 2 septembrie 2014  
FELICITARILE MELE!!!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 30 martie 2014  
frumoasa tarta cu vinete si mi-ai reamintit prajitura inteligenta pe care nu am mai facut-o demult
Răspunde Raportează
cara 30 martie 2014  
Daca tot ai pomenit de tarta cu vinete, am sa fac azi Caponata :)
Răspunde Raportează
carmencitavio 21 martie 2014  
Totul arata nespus de bine,sunt super apetisante!Felicitari!
Răspunde Raportează
ileana 19 martie 2014  
Ce dragut e tortul "muzical". Banuiesc ca e si foarte gustos.
Răspunde Raportează
cara 19 martie 2014  
Depinde de gust :))
Răspunde Raportează
Gabry 19 martie 2014  
Prajitura aceasta ce contine ? Branza, iaurt, cascaval ?
Răspunde Raportează
cara 19 martie 2014  
Comentariile apar la album, va trebui să-mi descrii preparatul ca să știu la care dintre ele te referi :)
Răspunde Raportează
bogdanrusu 1 martie 2014  
MI-A LASAT GURA APA:))
Răspunde Raportează
cara 1 martie 2014  
Între timp am devenit vegană, sunt în perioada de cercetări, dar te asigur că supa mea "thai" de astăzi, cu lapte de cocos si ghimbir a fost fabuloasă :D
Răspunde Raportează
bogdanrusu 1 martie 2014  
ARATA SUPERB
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 3 ianuarie 2014  
minunat,am inghitit in sec
Răspunde Raportează
anonim
liliac 10 noiembrie 2013  
aai un talent deosebit,felicitari parca am intrat intr o expozitie felicitari !
Răspunde Raportează
carmencitavio 3 septembrie 2013  
Super bine arata galustele tale si sigur sunt foarte gustoase!
Răspunde Raportează
lucaria 9 aprilie 2013  
...super frumos(si gustos)arata preparatele tale FELICITARI!!!
ar trebui sa fi si tu printre concurentii de la masterchef sa mai invete si ceilalti participanti cum se prezinta o adevarata farfurie cu mancare...
felicitari inca o data din partea mea !IMPECABIL!
Răspunde Raportează
DANI26 29 martie 2013  
GROZAVA BUCATAREASA,FELICITARI
Răspunde Raportează
Theodoraa 29 august 2012  
Ce bineeeeeee arata...
Vaaai...pariziene cu nutella...
S-a terminat regimul meu...:))
Extraordinare poze...
Răspunde Raportează
Meddy 3 iulie 2012  
o bucatareasa desavarsita!
Răspunde Raportează
GabrielaManolache 19 iunie 2012  
Felicitari,mi-ai dat si mie cateva sugestii pentru petrecerea care o sa o am la sfarsitul lunii,una este salata sum forma de "floarea soarelui"
Răspunde Raportează
cara 20 iunie 2012  
Dacă faci și smörgåstårta îi dai pe spate pe toți :))
Răspunde Raportează
bonita12 26 septembrie 2012  
poate scrii si reteta s-o facem si noi, te rugam frumos...toate arata atat de bine ca nici nu stiu ce sa aleg...prezentarea este superba
Răspunde Raportează
cara 26 septembrie 2012  
Smörgåstårta este un tort aperitiv care se face din felii de pâine (feliată, pătrată, decojită) cu diferite umpluturi între ele: brânză (Philadelphia sau Almette) ca bază, la care se adaugă: piure de morcov, piure de spanac, sfeclă roșie, ceapă verde, boia, etc. și obligatoriu la unul din straturi, pește. (Mie-mi place cu somon fume).

Pe o tavă se aliniază un strat de felii de pâine în forma dorită (pătrată, dreptunghiulară), bine înghesuite unele în altele. Peste ele se întinde pasta de brânză cu diferitele umpluturi, alternativ, după gust și inspirație.
La final se îmbracă tortul în brânză simplă și se decorează după pofta ochiului :D
Răspunde Raportează
Gabry 1 iunie 2012  
Exceptionale!
Cate feluri ornate si diversificate.Bravo!
Răspunde Raportează
Aglaitatan 23 mai 2012  
Cate bunatati !
Răspunde Raportează
bmariana 6 mai 2012  
yummy, totul arata atat de bine! felicitari, jos palaria!
Răspunde Raportează
cecilia52 22 decembrie 2011  
Felicitari pentru preparatele minunate pe care ni le prezinti.M-ar interesa 2 retete:biscuiti dietetici cu busuioc, si pere in aluat de nuca, poate.... si varza rosie caramelizata cu mere si scortisoara.Sarbatori fericite!
Răspunde Raportează
lorininja 28 iunie 2011  
oameni buni .nu recomand vizionarea acestui album pofticiosilor,aveti cuvintul meu este un blestem,dar asta nu ma poate opri sa o felicit pe aceasta doamna pentru talentul ei .
Răspunde Raportează
cara 3 iulie 2011  
Tulai, bre! Daca citeste Jamie Oliver ce-ai scris, isi baga unghia-n gat! =))
Răspunde Raportează
andruta 6 mai 2011  
Totul arata de ***** !!! Felicitari din toata inima ! Le mananci "din ochi"..
Răspunde Raportează
mihaeladinsomova 23 aprilie 2011  
Urmaresc acest album de mult timp si abia astept sa adaugi ceva.Din pacate la gust nu stiu cum sunt dar arata suuuuper!
Răspunde Raportează
cara 23 aprilie 2011  
Pai, de-acum pot adauga niste stele, care sa reflecte cat de gustoasa mi se pare mie o reteta. Pasta 'ncasciata de pilda e de 4 stele, iar budinca aia, desi extrem de simpla, e absolut minunata, deci de 5 stele :D
Răspunde Raportează
Meme 10 aprilie 2011  
Ce bunatati ai facut!!!!!Nu ma mai uit ca sunt la regim!:)
Răspunde Raportează
cara 10 aprilie 2011  
Pâi eu sunt veşnic la regim =))
Gătesc dar nu prea mănânc :P
Răspunde Raportează
dancoman 23 februarie 2011  
...aici nu comentez...caci sunt pofticiossss,si...am gura plina!:)
Răspunde Raportează
cara 24 februarie 2011  
Eu fac multe dulciuri şi nici macar nu le gust :)
Răspunde Raportează
olguta63 31 ianuarie 2011  
felicitari arata foarte bine o seara buna
Răspunde Raportează
cara 31 ianuarie 2011  
merci, la fel :)
Răspunde Raportează
cassy 31 ianuarie 2011  
...aaa sunt lipi turcesti :)) super, trebuie sa fi fost tare delicioase arata foarte bine
Răspunde Raportează
cara 31 ianuarie 2011  
Da, sunt bune. Si usor de facut. :)
Răspunde Raportează
miamia 28 ianuarie 2011  
nota 10+ pt fiecare gustare
Răspunde Raportează
Odette 17 ianuarie 2011  
Felicitari pentru tot !
Răspunde Raportează
cara 17 ianuarie 2011  
multam! :)
Răspunde Raportează
oanasimona 12 ianuarie 2011  
super arata totul!nota 10 cu multe plusuri!
felicitari!
Răspunde Raportează
cara 13 ianuarie 2011  
multumesc. :)
Răspunde Raportează
AliceNik 16 decembrie 2010  
m-au cucerit perele in aluat de nuca, si cuiburile cu mere.... arata delicios.
Răspunde Raportează
AliceNik 16 decembrie 2010  
Doamne, dar in cel fel arata toate felurile astea.... iti vine sa le mananci din poze :)))
Răspunde Raportează
mihaeladinsomova 15 noiembrie 2010  
Eu am alta curiozitate(inafara de felicitarile pt.ingeniozitate):cum reusesti sa le fotografiezi atat de frumos,fara servetele in zare sau fata de masa cu floricele?
Răspunde Raportează
cara 15 noiembrie 2010  
n-am fata de masa cu floricele si nici servetele =))
Răspunde Raportează
agatha 15 noiembrie 2010  
Felicitari pentru tot!Am apreciat si partea artistica...
Nu te superi ca te intreb,m-ar fi interesat vreo 2 retete...mi le poti da,iti dau si eu altele?
Mult succes in toate hobbiurile tale!
Răspunde Raportează
cara 15 noiembrie 2010  
despre ce retete e vorba? :D
Răspunde Raportează
agatha 17 noiembrie 2010  
Cheesse pie,pag.3,carrots&zucchini Parker house roll...
Inca o data felicitari pentru maiestria ta in arta culinara!
Răspunde Raportează
cara 17 noiembrie 2010  
Cheese pie:
Aluat:
500-550 g faina in functie de tipul folosit
250 ml lapte caldut
3 galbenusuri
100 g zahar
50 g unt
3 linguri de ulei
30 g drojdie proaspata
1 lingurita sare
arome

Se dizolva drojdia in 3 linguri de lapte si o lingurita de zahar si se toarna peste faina. Se adauga laptele in care s-a dizolvat zaharul, galbenusurile, sarea si se amesteca.
Se topeste untul, se amesteca impreuna cu uleiul si se toarna peste aluat, continuandu-se framantarea. Aluatul e usor lipicios si moale. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul, apoi se imparte in cca 18 bucati care se umplu cu amestec de branza dulce de vaca, oua, zahar, stafide, vanilie. Se ung cu galbenus si se coc la foc potrivit.
Răspunde Raportează
agatha 17 noiembrie 2010  
Merci mult!Esti grozava,nu am cuvinte...Cheese pie e ca un fel de pasca dar varianta englezeasca,f.interesanta.
Numai bine!
Răspunde Raportează
cara 17 noiembrie 2010  
cu drag! :)
Răspunde Raportează
cara 17 noiembrie 2010  
Parker house roll:
550 g faina
250 ml lapte
75 g unt
55 g zahar brun
180 g morcov ras
100 g zucchini ras
30 g drojdie proaspata
1 lingurita sare

Se face aluatul din ingredientele de mai sus, se imparte in 24, se aseaza in tava si se lasa la crescut 30 min. Se coc cca 20 min la 150 *C
Răspunde Raportează
thays13 9 septembrie 2010  
delicios....
Răspunde Raportează
anonim
diana 21 iulie 2010  
totul arata super
da-ne si retetele...
Răspunde Raportează
Jasminero 3 mai 2010  
da niste retete pentru privitorii atzatzati si infometati de atatea bunatati nu dai? ma gandeam la niste Rocky Mountain egges, manti sau niste Cheese pie.......
Oricum.....ca dai........ca nu dai retete........totul arata exceptional......la o carte de bucate te-ai gandit?
Răspunde Raportează
cara 3 mai 2010  
scrie+mi in privat ce retete vrei si ti le dau. nu ca ar fi secrete, dar nu mi-am propus sa umplu paginile de comentarii ale sunphoto :D
Răspunde Raportează
deeaforyouu 18 aprilie 2010  
arata grozaaavvv!!!!!!!
Răspunde Raportează
skipedro 18 martie 2010  
Sper sa nuuuuuuuuuuuuuuuuu/hehehehe. Salate se pot minca si fara colacei. Miscarea ramine f. importanta.
Răspunde Raportează
cara 18 martie 2010  
din toate organele trupului cel mai tare misc neuronii. abdomenele imi dau fiori pe sira spinarii, iar genuflexiunile imi ingrozesc genunchii, recunosc...
Răspunde Raportează
skipedro 18 martie 2010  
Apetisante. Sa nu uitam totusi kilele......colesterolul si toate celelalte timpenii (eu) Felicitari.
Răspunde Raportează
cara 18 martie 2010  
kilogramele mele sunt foarte cuminti deocamdata. dar dac-o sa vezi de la o vreme pe-aici poze cu frunze de salata şi apa plata cu felii de lamaie artistic aranjate, sa stii ca kilele mele au luat-o razna! =))
Răspunde Raportează
passiflora 19 februarie 2010  
arata extraordinar de bine... pun pariu ca sunt si extraordinar de gustoase. ma inspira. felicitari!
Răspunde Raportează
andruta 17 februarie 2010  
Nu-s o pofticioasa de felul meu, dar de data asta.... imi ploua-n gura !...
Răspunde Raportează
cara 17 februarie 2010  
pofteste! :)
Răspunde Raportează
Myrela 12 februarie 2010  
cine n-are pofta de mancare, sa se uite aici, se vindeca pe 10 vieti !
Răspunde Raportează
cara 12 februarie 2010  
deci tu nu faci cura de slabire? bravo! :D
Răspunde Raportează
anonim
pofticioasa 28 decembrie 2009  
Dar fie-ti mila...cu ce am gresit eu? Eu mi-s racita, singura mancare admisa este o pasta de banane si kiwi..si ma uit prin ultimele tale mancaruri si imi lasa gura apa..Pai nu-i corect...Stiu, o sa=mi spui sa inchid site-ul; ce faci in schimb cu imaginile de pe retina?
Răspunde Raportează
cara 28 decembrie 2009  
n-am cum sa te ajut altfel, asa ca ia d-aci: www.rammfence.com/shop/images/ring_shank_nail_m.jpg
Răspunde Raportează
Meme 15 decembrie 2009  
Omoara-ne de dimineata:))
Răspunde Raportează
cara 16 decembrie 2009  
da' nu-s otravite, bre! =))
Răspunde Raportează
cara 3 noiembrie 2009  
muffins-urile is ciocolatoase tare, ca sa nu mai vorbesc de tortul ala cu physalis. te servesc aici si iti pun si la pachet pentru dimineata la cafea! =))
Răspunde Raportează
cara 3 noiembrie 2009  
te poti servi cu ce doresti! :-*
Răspunde Raportează
cara 20 august 2009  
merci! :)
Răspunde Raportează
cassy 18 august 2009  
nu am cuvinte!!!! arata supeb toate, ca de gust cred ca numai papilele gustative pot descrie ...FELICITARI
Răspunde Raportează
anonim
ica 10 iunie 2009  
pentru ca esti supla in primul rand ,apoi pentru ca esti o bucatareasa exceptionala !
Răspunde Raportează
cara 10 iunie 2009  
deci draga mea, nu ca nu mi-ar creste pipota, dar totusi, sa ne pastram in limitele decentei: nu putem vorbi de "exceptionalitate"! :D
Răspunde Raportează
icapatrascan 10 iunie 2009  
felicitari !
Răspunde Raportează
cara 10 iunie 2009  
sper ca ma feliciti pentru ca nu-s grasa, desi fac atata mancare! =))
Răspunde Raportează
cara 8 iunie 2009  
eu le fac, dar "dauneaza grav sanatatii =))
Răspunde Raportează
monyk 3 iunie 2009  
mmm mi sa facut foame !!!
Răspunde Raportează
cara 3 iunie 2009  
serveste-te! :D
Răspunde Raportează
Leti90 13 aprilie 2009  
iammmm.........ce bun !
Răspunde Raportează
Meme 19 ianuarie 2009  
Cara,sunt la regim de cand m-am nascut:)))))si tu ma inviti la o asa masa??
Răspunde Raportează
Meme 11 ianuarie 2009  
Ce bunatati!!!!!!!!
Răspunde Raportează
cara 11 ianuarie 2009  
te invit la masa! :)
Răspunde Raportează
dorin 15 decembrie 2008  
mmmmmmmmmm sushi...
Răspunde Raportează
ghosty 30 noiembrie 2008  
superbe pozele..
Răspunde Raportează
cara 1 decembrie 2008  
si mancarea nu? :))
Răspunde Raportează
ghosty 1 decembrie 2008  
ba da... si imi e o foame...
Răspunde Raportează
cara 1 decembrie 2008  
cand te razbeste foamea, scrie un mesaj aici si comanda din "meniu" :))
Răspunde Raportează
ghosty 1 decembrie 2008  
din pacate... nu cred ca o sa ma satur numa din poze :P
Răspunde Raportează
cara 1 decembrie 2008  
noa, atunci iti dau adresa restaurantului si-ti faci programare prealabila. da' sa stii ca-i cam scump, renunta si tu la tigari o saptamana! =))
Răspunde Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.